Dezvoltare și Crez Social

CREZUL NOSTRU

Dezvoltare și Crez Social

A avea un crez, un set de principii este un lucru fundamental în viața oricărui om, dar și un element important al oricărei afaceri.
La Geolink am creat un set de principii de dezvoltare care alcătuiesc crezul nostru social și ne ghidează activitatea zilnică atât în cadrul echipei noastre de lucru, cât și în relația cu partenerii de afaceri.

Mediul de lucru
Un mediu relaxat de lucru este un mediu care stimulează creativitatea, dorința de muncă și fidelitatea față de echipa căreia îi aparții. ” Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia. (Aristotel)” 

Conservarea patrimoniului arhitectural
Pentru că fără trecut nu există viitor, Geolink apreciază că Timișoara, un oraș cu un fond impresionant de clădiri istorice, merită și chiar trebuie să se îngrijească de conservarea moștenirii arhitecturale. 

Cum sediul nostru se află în zonă de monumente istorice, perioada 2021 – 2022 a adus un proiect extrem de important pentru noi: reabilitarea clădirii istorice în care lucăm. Construită la începutul secolului XX, clădirea în care ne desfășurăm activitatea a fost supusă unui proces de reabilitare și conservare a elementelor arhitecturale originale, care au readus frumusețea istorică a ansamblului arhitectonic. 

``Nu se poate face arhitectură fără a studia calitatea vieții în oraș.``

Aldo Rossi – arhitect italian

Comunități locale
Credem, de asemenea, în bunăstarea comunităților locale. Din acest motiv ne-am implicat și vom continua să ne implicăm în proiecte care facilitează interconectivitatea comunităților locale.

Producători locali
Încurajarea producătorilor locali de materiale și servicii este un element cheie al activității Geolink. Că este vorba de servicii de construcții sau de materialele necesare unui astfel de proiect, Geolink încearcă să creeze legături de afaceri cu cât mai multe firme și furnizori activi în zonele în care ne desfășurăm activitatea. Acest lucru nu doar că ajută bugetul proiectelor noastre, dar și încurajează economia locală.

Flotă de autoturisme sustenabile
Impactul pe care mașinile îl au asupra mediului nu este nici pe departe ceva de neglijat, așa că am creat o flotă de autoturisme dotate cu Euro 6.

Reciclare
De la hârtii la cauciucuri, orice deșeu care provine din firma noastră și poate fi reutilizat este reciclat. Chiar ne-am creat o rutină de reciclare care implică transportul de către noi direct la centrele de reciclare, a oricărui material reciclabil.